2011. május 24., kedd

Újra menő a rúzs...találd meg az igazit!

A szájfények több éve tartó uralmának vége, a tavaszi–nyári szezonban újra bátran rúzsozhatunk. Trendszínek és praktikus tanácsok következnek, leginkább azért, hogy többet ne halljuk a nekem sehogy sem áll a rúzs kifogást.
A rúzs mindenkinek jól áll, csak meg kell találni az egyéniségéhez, vérmérsékletéhez illő színt.

Ha barna hajad van és kreol bőröd, bármilyen árnyalatú rúzs jól áll neked. Számodra nem léteznek tabuk a sminkpalettán. Egy valamire azonban nem árt figyelned: a fogaid színére - ha nem éppen vakítóan fehérek, tartózkodj a sötét barna árnyalatoktól, mert kihangsúlyozzák az esetleges sárgás elszíneződéseket.

A vörös hajú, fehér bőrű típusnak az áll jól, ha a finom pasztellszínekkel emeli ki az ajkait. Jól áll neki, ha a szája természetes színét hangsúlyozza. Ha te is ilyen típus vagy, napközben ideális választás egy áttetsző szájfény. Ha játékosabbá tennéd a sminked, válassz toffee, barna vagy narancsos árnyalatot, mely kiemeli a bőrszínedet, anélkül, hogy csalóka színárnyalatot adna neki! Csak csínján a gyümölcsös színekkel: ha túl intenzív, vagy ellenkezőleg, túl világos árnyalatot választasz, az arcod nagyon sápadtnak és fakónak fog tűnni.

A szőke, világos bőrűek előnyben, de csak akkor, ha visszafogottan sminkelnek. Az intenzívebb árnyalatok napközben túlzásnak tűnhetnek. A szantálfa színű vagy halvány pasztell tónusok hangsúlyozzák az arcvonásokat és kiemelik a világoszöld vagy kék szempárt. Estére azért lehet egy kicsit erőteljesebb a smink: használj kékes tónusokat vagy például feltűnőbb pinket – ez csábítóvá teszi az ajkakat. A klasszikus piros (valamilyen hűvös árnyalatban) igazán dívás hatást kelt a világos bőrön, és roppant szexi.

A festést kezdjük az ajak közepéről, onnan haladjunk a szájzug felé. Aki még nem gyakorlott, alapozásként használjon kontúrceruzát. Ha az ajak vonala élesen kontúrozott, könnyebb a rúzzsal vagy ecsettel kitölteni a felületet. Magának a kontúrvonalnak a rúzsozás befejeztével nem szabd látszódnia.

Eddig én is csak vissza fogott szájfényt használtam......de egy vörös rúzs elcsábított pár hete ,azóta már beszereztem egy cseresznye színűt is......jól érzem magam velük!!!!


 
Pár nagyon szexi árnyalat amit be kell szerezned nyárra.......








Vad bulikra!

Farsangra,bulira.... :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése