2011. június 28., kedd

Sárgabarack

Töltsd fel a szervezeted a barack jótékony A-vitaminjával!

A sárgabarack különleges gyümölcs. Vitaminjai és ásványi anyagai miatt egyre több felhasználási módját alkalmazzák a szépség és az egészség ápolása, megóvása érdekében. A gyümölccsel betegségeket előzhetünk meg, erősíthetjük szervezetünket, széppé tehetjük bőrünket, vagy egyszerűen csak élvezhetjük a mézédes gyümölcs zamatát: tehetjük ezt bátran, mert a sárgabarack ráadásul nagyon csekély energiaértékű.


A sárgabarack titka a magas vitamin- és ásványi anyag-tartalomban rejlik. Rostos húsában kiemelkedően sok A-, C-, B1-, B2- vitamin található. Emellett kalciumban, káliumban, foszforban és nátriumban is bővelkedik.

Napi 2-3 szem sárgabarack fogyasztása már fedezi szervezetünk A vitamin igényét. A természetes A vitamin nélkülözhetetlen a bőr és a nyálkahártya egészségének megőrzéséhez, regenerálódásához, valamint a jó látáshoz.

3 megjegyzés:

  1. Imádom a sárgabarackot, van is a kertünkben fa :)
    Tegnap ettem is ^^

    Amúgy jó az új, rózsás design :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi!!!!
    Én is imádom,majd valamelyik nap sütit is kreálok belőle!!! :-)

    VálaszTörlés
  3. Várom a receptet :)
    Nagyon sok van most itthon, és kidobni kárr lenne.
    Mamám lekvárt fog főzni a nagy részéből, de szerintem jut nekem a sütihez :)

    VálaszTörlés