2011. augusztus 12., péntek

Súlytalan relaxáció!


Véletlenül találtam rá erre az új lebegést biztosító relax készülékre,olvassátok el milyen szuper lenne ha nap mint nap kényeztethetne bennünket.....igaz? :-)


A lebegés jótékony hatásait számos tudományos magyarázat támasztja alá, melyeket Michael Hutchinson gyűjtött össze kiemelkedő jelentőségű lebegésről szóló könyvében. A tudósok szerint a gravitáció megszűnésével mentesítjük a központi igerendszerünket, izmainkat, gerincoszlopunkat a gravitáció által keltett hatások alól. Az így felszabaduló energia és megnövekedett agykapacitás fokozza a belső szabályozó rendszerünk működését és segíti szervezetünket a regenerálódásban. Egy óra lebegés ezáltal nagyjából négy órányi alvásnak felel meg. Ez által keltett állapotot képesek elérni a buddhista szerzetesek hosszú évek gyakorlása után.Ezt kamatoztathatják többek között a kreatív munkát végzők, mint a designerek, írók, festők, építészek, látványtervezők, reklámszakemberek. Szintén kutatások támasztják alá (National Institute for Mental Healt, University of Colorado), hogy a lebegés segít a bal és jobb agyfélteke működésének szinkronizálásában. A praktikusabb, aprólékosabb, rendszerezőbb bal agyfélteke, melyet általában a mindennapok során használunk, összhangba kerül a kreatív és vizuális, átfogó felismerésekre képes jobb agyféltekével. Ez által a lebegés fokozza a kreativitást, a problémamegoldást, illetve képessé teszi az agyat az információk gyorsabb befogadására és feldolgozására.


Formatervezőket és arculattervezőket a tengerparti homokágyban fekvő kavics formája inspirálta a Float SPA arculatának tervezése közben. Természetesség, nyugalom, kiegyensúlyozottság, harmónia; ezen fogalmak társíthatóak a Float SPA megjelenéséhez, belsőépítészetéhez. Barátságos föld színek, organikus formavilág - természetes anyagok, kellemes illataroma - mely mind a tökéletes relaxációt szolgálja.

Használata:
Float kabinjaink egy speciális szobában kerülnek elhelyezésre, melynek minden részletét gondosan megterveztünk az Ön tökéletes kikapcsolódása érdekében. 1. Belépve a Float SPA szobába egy emelvényen - nyitott állapotban a Float SPA lebegő kabin fogadja Önt kellemes hangulatfény világítás mellett. Minden Float szoba úgy kerül kialakításra, hogy egy öltöző, zuhanyzó és mosdó is helyet kap benne. 2. Míg a kád megtelik sós vízzel, minden kedves vendégünk frissítő zuhanyt vesz, amely megtisztítja és kitágítja a pórusokat lebegés előtt. A Float szoba minden igényt kielégítő fürdőszobai felszereltséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár egy nehéz tárgyalás előtt, vagy egy hosszú nap után vehessük igénybe ezt a szolgáltatást és kipihenve folytathassuk napunkat. 3. A 25 - 30 cm vízzel feltöltött, színes fénnyel megvilágított kabinba lépjen be. Finoman húzza meg lefelé a gép felső részét, amely lassan lezáródik. Kényelmesen helyezkedjen el a vízben, majd, engedje el magát. Arca a víz sűrűsége miatt a felszínen fog maradni. Azon vendégeinknél, akik tartanának fejük elengedésétől, rendelkezésükre áll fejtartó párna. 4. A lebegés első öt percében a tenger hullámzása hallható a vízben, színes fény kíséretében. Ezután a hang és a fény fokozatosan halkul, majd megszűnik. Ezt követően teljes csend és sötétség lesz. A külvilág ingereitől elzárva az érzékelés lassan megváltozik, a fizikai határok eltűnnek. Adja át magát a lebegésnek, ne gondolkodjon, relaxáljon… 5. Az ötven perces lebegés kíméletes „ébredési” fázissal ér véget, mely alatt a hang és fényhatások lassan erősödnek fel, jelezve a relaxáció végét. 6. Nyomja meg a kabin tetejét fölfelé, amely ezt követően felnyílik. A lebegés terápia után ismételten zuhanyozzon le, hogy a bőr megtisztuljon a sós víztől. 7. A lebegésre használt sós vizet minden használat után leengedjük és egy külső 4 cellás szűrőtartályban megtisztítjuk. Az így üresen maradt kabint a személyzet speciális bio fertőtlenítő anyaggal sterilizálja és szárazra törli.


Több infó: itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése